Ik was een asielkat, nu ben ik thuisAnima Felis Dierenfotografie Fotoboek

Een fotoboek met de ex-asielkat in de hoofdrol

Een echt fotoboek over de ex-asielkat. Van kat met verleden naar gelukkige huistijger. Heb jij een kat uit het asiel/opvang, weet je er een mooi verhaal bij te vertellen en wil je wel dat jouw kat in het fotoboek komt? Er moet wel een bewijs van adoptie zijn. Stuur dan een mail naar info@animafelis.nl of vul onderstaand formulier in en je krijgt binnenkort de informatie en de voorwaarden toegemaild.

Hoe gaat het een beetje in zijn werk.

Als ik jouw kat/katten heb geselecteerd dan kom ik bij jouw thuis foto’s maken van jouw ex-asiel kat. Voordat de afspraak definitief wordt gemaakt vraag ik om akkoord te geven op de voorwaarden. Het daadwerkelijke contract wordt ter plaatse, voor de fotoshoot, door beide partijen getekend. Door middel van het contract geeft men aan dat de foto’s commercieel gebruikt mogen en hiermee dus ook in het fotoboek.
Indien gewenst kan je de foto’s uit deze shoot nabestellen. Jouw voordeel is dan dat je geen kosten voor de shoot/reiskosten hebt en alleen betaald voor de foto’s die je wilt hebben. De foto’s die in mijn selectie zitten voor het boek zullen niet in de selectie zitten voor de eigenaar. Het daadwerkelijke resultaat moet natuurlijk geheim blijven. Indien er wat wensen zijn als voor eigen foto’s worden die eerst besproken. Na de fotoshoot maak ik een grove selectie. Indien de eigenaar ook van de eventuele andere aanwezige dieren foto’s zou willen is dat geen probleem.

Hoe het boek uit gaat komen is nog niet bekend, dat komt later. Ik ga beginnen met de selectie en het maken van de foto’s.

Kijk hier voor het antwoord op een aantal vragen

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw woonplaats

Uw bericht