Veel gestelde vragen fotoboek

Waarom een bewijs van adoptie?

Ik wil er zeker van zijn dat de kat uit een asiel of ander soortige opvang komt. Dit is namelijk de kern van het boek.

 

Ik heb het bewijs van adoptie niet meer maar wil wel graag mijn kat beschikbaar stellen?

Probeer bij het asiel/opvang na te vragen of ze een kopie bewijs van adoptie hebben. Zonder dit bewijs kan ik niet 100% vaststellen of de kat geadopteerd is.

 

Moet ik betalen?

Nee, deelname is gratis en de kosten, zoals reiskosten, komen dan ook voor mijn rekening. Er zijn dus geen fotoshoot kosten aan verbonden.

 

Wat krijg ik er voor terug?

Uw kat krijgt eeuwige roem in het fotoboek. En de eigenaar kan aan de foto’s bestellen zonder de kosten van een fotoshoot.

 

Wat krijgt de fotografe er voor terug?

Foto’s. En een lang gekoesterde wens. Een fotoboek met prachtige ex-asielkatten en hun verhalen. Zodat iedereen kan zien hoe bijzonder deze dieren zijn.

 

Kan ik ook aan de gemaakte foto’s komen en zo ja hoe?

Dat kan. Ik maak ruim voldoende foto’s zodat ik een ruime selectie foto’s heb om uit te kiezen voor het fotoboek. De uiteindelijke keuze  voor in het fotoboek wordt niet gecommuniceerd. De overige foto’s kunnen gekocht worden volgens mijn reguliere verkoopmethode. Mocht u hier interesse in hebben en een wens hebben in het soort foto geef dit van te voren aan. Ik ben er dan toch, dan kijken we gelijk wat mogelijk is.

 

Ik heb geen asielkat kan ik dan echt niet mee doen?

Nee, helaas

 

Zijn er nog kleine lettertjes?

Nee, alles wordt duidelijk gecommuniceerd. Er zal een contract moeten worden getekend waar beide partijen, katteneigenaar én fotografe, zich aan moeten houden. Eigenaar geeft bijvoorbeeld toestemming voor commercieel gebruik en eventuele aangeschafte foto’s zijn alleen voor eigen gebruik en mogen niet gedeeld/gepubliceerd worden tot na uitkomst van het fotoboek.

 

Komen er nog andere fotoboek projecten?

Er zijn altijd ideeën. Het één en ander is natuurlijk ook afhankelijk hoe dit project zal verlopen.

 

Waarom een fotoboek over ex-asielkatten?

Deze dieren verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Ze hebben vaak een rugzakje mee uit hun verleden en komen tot rust in hun nieuwe thuis. Dit is een ode aan de asielkat én aan de nieuwe eigenaar. Zij hebben tenslotte het dier een nieuwe kans gegeven.

 

Ik heb een asielkat hoe kan ik me aanmelden en wat gebeurd er dan?

Stuur een mailtje met een foto en wat achtergrond informatie naar info@animafelis.nl. vergeet ook uw adres gegevens niet, of in iedergeval voor de eerste communicatie de woonplaats.

 

Waarom zou ik nog een fotoshoot boeken als dit er voor mij veel voordeliger is. Ik betaal tenslotte alleen de foto’s zelf als ik deze wil kopen.

Het grote verschil tussen een eigen fotoshoot en een fotoshoot voor het fotoboek is het commerciële karakter. Indien u zelf een fotoshoot boekt gebruik ik deze foto’s NIET commercieel. Dat wil zeggen ik verdien er geen geld mee op andere manieren dan de afname door u zelf. Indien u akkoord gaat voor een fotoshoot voor het fotoboek geeft u akkoord voor commercieel gebruik.  Maar omdat het foto’s zijn van uw kat geef ik u gelijk de mogelijkheid om op dezelfde manier als bij een reguliere shoot de foto’s aan te kopen.

Heeft u nog meer vragen? Stuur een mail naar info@animafelis.nl of neem contact op via onderstaand formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw woonplaats

Uw bericht