Het begin

Wat een prachtig jaar is 2015 geweest. De start van Anima Felis. Ik ben er zomaar ingedoken. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, btw nummer aangevraagd en gaan. Het is voor mij niet mijn hoofdinkomen dus ik kan wat risico’s nemen. Het is tenslotte een passie. Gedurende jaar werd het een en ander wat meer duidelijk. Niet elke beslissing in de bedrijfsvoering was de juiste, bezoeken van beurzen voor promotie was ook geen succes maar al doende leert men.

Ik ben begonnen met het fotograferen van katten. Geboren uit mijn liefde voor de kat en mijn passie voor fotograferen. Wat een genot al die lieve kattensnoetjes voor mijn lens. In november ben heb ik de doelgroep uitgebreid van katten naar dieren er was namelijk ook vraag naar andere dieren dan alleen katten. En waarom niet. Ik ben een echt dierenmens en alle dieren zijn welkom voor mijn camera.

Hoe nu verder

Hoe nu verder in 2016. Ik ga verder waar ik in 2015 mee geƫindigd ben. Het fotograferen van dieren. Maar ik wil wel meer. Ik vind fotoshoots geweldig. Samenwerken met mens en dier. Er sluimeren nog wat plannetjes welke in de loop van het jaar vanzelf worden gevormd en worden uitgewerkt.

Voor nu, de allerbeste wensen voor 2016. Dat het maar een prachtig jaar mag worden met mooie fotoshoots.

Liefs,
Nathalie Leeuwis – dierenfotograaf

animafelis dierenfotografie