Fotoshoot digitaal:      € 85,-Fotoshoot digitaal kat

Deze prijs is ongeacht het aantal dieren/personen. De fotoshoot duurt circa twee uur. Let wel, hoe meer dieren hoe minder keus per dier. Mochten de dieren het lastig vinden dan neem ik gewoon iets langer de tijd. Het eindresultaat is het belangrijkst, u als klant moet tenslotte tevreden zijn.

Inbegrepen bij deze fotoshoot:

  • Nabewerking foto’s
  • 5 digitale bestanden op het grootste formaat. Met deze bestanden kunt u foto’s zo vaak en zo groot als u zelf wilt af laten drukken. Wilt u meer dan 5 digitale bestanden dan kan dat voor een bedrag van € 11,- per stuk.
  • Reiskosten en reistijd tot 30 km van de postcode 3315. Daarbuiten komen er extra kosten bij van € 0.19 per kilometer

Van alle door u aangeschafte digitale bestanden krijgt u van mij nog een kleinere versie met logo. Deze mogen gedeeld worden op internet (website facebook e.d.). Foto’s zonder logo mogen niet gedeeld worden.

Mocht u iets speciaals willen, bijvoorbeeld een fotoshoot cadeau willen doen, neem dan contact met mij op en ik maak een offerte naar aanleiding van uw wensen.

De foto’s gemaakt tijdens de fotoshoot zijn voor persoonlijk gebruik en mogen niet voor commerciële doeleinde worden gebruikt. Hiervoor kunt u een zakelijke fotoshoot aanvragen. Neem contact met mij op zodat ik een op maat gemaakt offerte voor u kan maken.

Bij het maken van een afspraak voor een fotoshoot gaat u akkoord met deze Algemene voorwaarden

Stichting Hanna, Dierentehuis de Achtste Hemel heeft hulp nodig. Ze moet voor 1 december 2018 het huidige pand verlaten en heeft dringend geld nodig om haar dieren opnieuw te kunnen huisvesten. Daarom doneert Anima Felis – Dierenfotografie 50% van de opbrengst van de fotoshoot aan Stichting Hanna.

Geen kunstmatige foto’s waarbij het dier geforceerd moet poseren in een opgebouwde studio van 2 bij 2 meter, maar foto’s in het dier zijn eigen vertrouwde omgeving. De omgeving die voor jullie beide zo belangrijk is.

Reiskosten en reistijd tot 30 km van de postcode 3315 zijn inbegrepen. Daarbuiten komen er extra kosten bij van € 0.19 per kilometer. Wilt u graag weten wat u aan reiskosten gaat betalen? Vraagt u gerust informatie hierover aan en ik maak een berekening.

U krijgt, naar eigen keuze, 5 digitale bestanden op het grootste formaat. Met deze bestanden kunt u foto’s zo vaak laten afdrukken als u zelf wilt. Bijvoorbeeld een prachtige canvas voor aan de muur. Wilt u meer dan 5 digitale bestanden dan kan dat voor een bedrag van € 11,- per stuk.

U houd van uw dier en u wilt een prachtige en blijvende herinnering. Met mijn kennis van dierengedrag, grote liefde voor dieren en passie voor fotografie kan ik daar voor zorgen.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag een fotoshoot voor uw dier boeken neem dan contact met mij op.